GAZETECİ KEMAL BAĞCI MEZARI BAŞINDA ANILDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Asri mezarlıktaki mezarı başında anma programına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Sabri Kocaman, Anadolu Basın Birliği Başkanı İsmet Atar, Merhum Kemal Bağcı’nın eşi Elif Bağcı, kızı Gamze Bağcı, oğlu Uğur Bağcı ve çok sayıda meslektaşları katıldı.

Ailenin acısını paylaştıklarını belirten Başkan Fadıloğlu “14 yıl önce bugün, görevi başında hayatını kaybeden Kemal Bağcı'nın şahsında tüm basın şehitlerimize Allahtan Rahmet diliyorum” dedi.

Bugün burada Kemal Bağcı'nın evlatlarını gördüğünü dile getiren Başkan Fadıloğlu; “şunu söylemek istiyorum ki, vatana millete hayırlı çocuklar yetiştirmiş. Bizler de Basın şehidimizin emaneti olan ailesinin her zaman yanında olacağız. Acılı aileyi bu önemli günde yalnız bırakmayan siz gazetecilere bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Kemal kardeşimize Allahtan rahmet ailesine sabırlar diliyorum” dedi.

Duaların ardından Rahmetli Kemal Bağcı’nın mezarına meslektaşları, Ailesi ve Başkan Fadıloğlu tarafından Karanfiller bırakıldı.