GAZETECİLER, TÜRKİYE'NİN SİLUETİNİ DEĞİŞTİREN GÖLETİ GEZDİ

GÖLET GAZİANTEP’E ÇOK YAKIŞIYOR

Başkan Fadıloğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun da katılımıyla resmi açılışı gerçekleştirilen gölette basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yaklaşık 4 ay önce hizmete sundukları gölet hakkında bilgiler veren Başkan Fadıloğlu, 155 ayrı cins ve 11 bin 350 kök bitkiyi içerisinde barındıran Türkiye’nin en büyük Biyolojik Göleti’nin Gaziantep’e ayrı bir renk kattığını dile getirdi. Daha önceleri vatandaşların Dülük Tabiat Parkı’na gelmeye cesaret edemediklerini ifade eden Başkan Fadıloğlu, yaptıkları çalışmalarla ve çevre düzenlemeleriyle Dülük Tabiat Parkı’nın ailelerin huzurlu ve güvenli bir ortamda vakit geçirebileceği yer haline geldiğini belirtti. Dülük Tabiat Parkı’nın 24 saat kamera sistemiyle izlendiğini ve güvenlik görevlileri tarafından da korunduğunu vurgulayan Başkan Fadıloğlu, Dülük’te göletin hizmete açılmasının ardından çevre illerin dışında Türkiye’nin her köşesinden ziyaretçi akınına uğradığını ifade etti. Başkan Fadıloğlu, gazetecilere gölet hakkında teknik bilgiler de verdi.

BİYOLOJİK GÖLETE HAYRAN KALDILAR

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziantep’e ve Türkiye’ye kazandırılan Biyolojik Gölet’e hayran kaldıklarını söyleyen basın mensupları, göletin turizm açısından da son derece önem arz ettiğini söylediler. Biyolojik Gölet’in Dülük Tabiat Parkı’na muhteşem bir görüntü ve renk kattığını sözlerine ekleyen basın mensupları, gölet çevresinde bol bol hatıra fotoğrafı da çekindiler. Binlerce ziyaretçinin akınına uğrayan göletin ihtişamıyla insanlara huzur verdiğini aktaran basın mensupları, başarılı hizmetlerinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.