GAZİANTEP'İMİZİ YALNIZ TÜRKİYE DEĞİL DÜNYA TANIYACAK

Yapımını kısa sürede bitirerek bölgenin en büyük Kültür ve Kongre Merkezini Gaziantep’e kazandırmanın gururunu yaşayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Memik Terlemez ve Yönetim kurulu üyelerini Kültür ve Kongre Merkezinde ağırladı.

Gaziantep’e böyle güzel bir eser kazandırdığı için başkan Fadıoğlu’na teşekkür eden Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Memik Terlemez; “ Biz başkanımızın çalışmasını takdir ediyorduk zaten. Buraya gelip böylesi güzel bir mekanı yerinde gördükten sonra söylenecek fazla bir kelime kalmıyor. Gaziantep’imizi yalnız Türkiye değil Bu güzel eser sayesinde dünya tanıyacak. Çok amaçlı salonlarıyla her türlü etkinliğe ev sahipliği yapacak. Yönetim kurulum ve ben Şehitkamil Belediye Başkanımıza emeği geçen arkadaşlarıma bu güzel eserden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.