GAZİANTEP BAROSUNDAN BAŞKANA ZİYARET

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

              

         Çeşitli kurum ve kuruluş temsilcilerinin tebriklerini kabul eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, önceki gün Gaziantep Baro Başkanı Aziz Canatar ve Baro yönetimini makamında ağırladı.
 Ziyarette, hukukun üstünlüğü ve kurumlar arasındaki diyaloglar konuşuldu.
 
             Yönetimiyle birlikte Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret eden Baro Başkanı Aziz Canatar, hiçbir siyasi partiye ne yakın nede uzak olduklarını belirtti.
 Başkan Fadıloğlu’nu tebrik etmek ve başarılar dilemek amacıyla ziyarette bulunduklarını ifade eden Canatar, “Kendisinden bir takım beklentilerimiz var. Beklentilerimiz kişisel değil, kurumsaldır. Baro başkanı ve hukukçu olarak önceliklerimiz vardır. Hukukun üstünlüğü bizim için her zaman önemlidir. Bu konuda hassas olan sayın Fadıloğlu’nun yeni görevinde başarılı olacağına inanıyoruz ve kendisini kutluyoruz” dedi.
 
             Ziyarette tüm kurumlarla ortak çalışmalar yapacağı mesajını veren Başkan Fadıloğlu ise, Baro başkanı ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 Projeleri hazırlarken tüm kurumlarla işbirliği halinde olmaya özen göstereceklerini belirten Fadıloğlu, “Hukukun üstünlüğüne inanan birisi olarak, belediye başkanlığı koltuğuna oturdum. Siyasi kimliğimizi bir kenara bıraktık. Hiçbir zaman siyasi anlayışla olaylara bakmadık. Bundan sonrada aynı anlayışımızı sürdüreceğiz. Bizler akıl birliğinin her zaman yararlı olduğuna inanıyoruz. Bu çerçevede projelerimizi müşterek akıl terazisinden geçirerek uygulamaya koyacağız” diye konuştu.
 
 GAZİANTEP İL EMNİYET MÜDÜRÜ YILMAZ’DA, BAŞKAN FADILOĞLU’NA ZİYARET
 
             Öte yandan Gaziantep İl Emniyet Müdürü Dr. Ali Yılmaz’da Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
 Fadıloğlu’nun, başarılı hizmetler yapacağına inandıklarını belirten Yılmaz, “İyi bir yönetici ve düzgün bir kişiliğe sahip. Kendisini önceki görevlerinde de yakinen tanıyorum. Şehitkamil ilçesine güzel hizmetler yapmasını temenni ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.
 
             Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, İl Emniyet Müdürü Dr. Ali Yılmaz’ın görüşlerine teşekkür ederek, “Değerli müdürümüzün ziyaretinden büyük onur duydum. Gaziantep’teki tüm kesimlerin desteğine ve güvenine layık olmak için çalışacağız. Ağır bir vebal üstlendiğimiz farkındayım. İnşallah halkımız karşısına başımız dik çıkacak hizmetler yaparız” dedi.