GAZİANTEP DERBİSİNİ ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR KAZANDI

DERBİNİN GÜLEN TARAFI ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Şehitkamil Belediyespor, ligin 5. haftasında deplasmanda karşılaştığı İslahiyespor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma, İslahiye Atatürk Stadı’nda oynandı. Maça hızlı ve etkili bir başlangıç yapan Şehitkamil Belediyespor, maçın 34. dakikasında Mustafa Avcı ile 1-0 öne geçti. Maçın 36. dakikasında Abdulkarim’in attığı golle ilk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Şehitkamil Belediyespor, maçın 73. dakikasında skoru 3-0’a taşıdı. Şehitkamil Belediyespor, maçın 76 ve 88 dakikalarında 2 gol yedi. Şehitkamil Belediyespor, deplasmandaki 3 puanı attığı 3 gole aldı.

İYİ MÜCADELE ETTİK VE KAZANMAYI BİLDİK

Maçı değerlendiren Şehitkamil Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Atalay, “Lige iyi bir başlangıç yaptık. Başarılı sonuçlar almaya devam ediyoruz. İslahiyespor deplasmanı da zorlu bir deplasmandı. İyi mücadele ettik ve kazanmayı bildik. Oyuncularımı kutluyorum.  İslahiyespor takımını da verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Ligde her zaman iddialıyız. İyi bir takımımız var. Takımın moral ve motivasyonu iyi durumda. Takımıma çok güveniyorum. Bundan sonra oynayacağımız maçlara da en iyi şekilde hazırlanacağız. Başarılı sonuçlar alarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.