GAZİANTEP KIZILAY KAN MERKEZİ'NDEN BAŞKAN FADILOĞLU'NA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Misafirlerini makamında kabul eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Tunçhan Demir, Kan Bağışçısı kazanım Uzmanları Hatice Şahin, Ali Kocaakça ve Mehmet Ali Özberk’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Van depremi başta olmak üzere her konuda Başkan Fadıloğlu’nun kendilerine yardımcı olduğunu dile getiren Gaziantep Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Tunçhan Demir, “Bugün başkanımızı ziyaret etmemizdeki amacımız, Van ilimizde yaşanan afette belediyemizin her türlü desteğini arkamızda görerek, kan bağışı başta olmak üzere diğer yardımlarda bizi yalnız bırakmadıkları için. Acil bir kan anonsu yaptığımızda ve belediye başkanımızdan yardım istediğimizde tüm belediye personelinin bize yardımcı olması bizleri çok mutlu ediyor. Kurumlar arası işbirliğine önem veren bir yapıda olan sayın belediye başkanımıza ve tüm personeline çok teşekkür ediyoruz” dedi.