GAZİANTEP TİCARET ODASI BAŞKAN FADILOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

Gaziantep Ticaret Odası (GTO)Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener ile birlikte Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Rıdvan Köksüzer, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Değer, Uğur Acıoğlu, Ali Bayram Sarıca, Mehmet Işık ve  Salih Eruslu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

ORTAK AKIL VE İŞBİRLİĞİ ÇERÇEVESİNDE HAREKET EDECEĞİZ

 

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık; “Birlik, beraberlik ve Ortak akıla vurgu yaparak Gaziantep’in daha gelişmesi ve büyümesi için Gaziantep’teki tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket etmeyi hedefliyoruz. Elbirliği ve ortak akılla bambaşka bir Gaziantep oluşturmak amacındayız. Kentimizin daha gelişmesi ve büyümesi için kurumlarla birlikte yapılacak işbirliği büyük önem taşımaktadır. Birlik beraberlik içinde, fikirleri istişare ederek önümüzdeki dönemde Gaziantep için en iyisini yapmaya çalışacağız. Bundan sonra da birlikte hareket ederek, daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

 

 

BAŞKANIMIZIN BİLGİ VE BİRİKİMİNDEN FAYDALANACAĞIZ

 

Başkan Fadıloğlu’nun ticaret odasında uzun süre görev yaptığını dile getiren Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Yener; “Ticaret odasında bir çok tecrübe yaşamış uzun yıllar yönetim kurulunda görev almış biri olan belediye başkanımızla bugün bir araya geldik. Kendisiyle yapacaklarımız konusu hakkında fikir – alışverişinde bulunacağız. Bilgisinden istifade edeceğiz” dedi.  

 

 

YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUM

 

 Gaziantep Ticaret Odası ve Meclisinde belediye başkanlığı döneminden önce görev yaptığını söyleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıoğlu; “Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık divanının ziyaretinden son derece memnuniyet duydum. Bundan sonraki süreçte daha dinamik ve aktif bir çalışma olacağına inanıyorum. Gaziantep Ticaret Odası bünyesinde yetişmiş olmam bana önemli katkılar sağladı. Oda Yönetimine ve Meclis Başkanlık divanına bu dönemde yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.