GAZİANTEPLİ ÇOCUKLARIN İLK İZCİLİK KAMPI HEYECANLI GEÇTİ

HAYATIMIZDA İLK DEFA BÖYLESİNE GÜZEL BİR SOSYAL ETKİNLİĞE KATILIYORUZ

Yılın 12 ayı boyunca birbirinden farklı organizasyonlarla binlerce öğrenciye ev sahipliği yapmaya devam eden Şehitkamil Belediyesi Dülük Tabiat Parkı İzci Kampı, bu kez kapılarını kırsal kesimde yaşayan ve ilk defa sosyal etkinliklere katılan çocuklara kapılarını açtı. Bülbülzade Vakfı tarafından belirlenen bir grup öğrenci, izci kampına gelerek, hayatlarında ilk defa kamp yapmanın mutluluğunu yaşadı. Doğanın bütün güzellikleri ve Dülük Tabiat Parkının muhteşem atmosferi eşliğinde eğlenerek eğitim gören öğrenciler, dayanışma ve paylaşma alışkanlığı kazandı. Deneyimli hocalar eşliğinde pentatlon sahasında birbirinden zorlu ve bir o kadar da eğlenceli parkurlarda spor yapan öğrenciler, mutlu ve heyecanlı bir gün geçirdiler. Hayatlarında ilk defa izci kampına katıldıklarını belirten öğrenciler, “Şehitkamil Belediyemiz tarafından yapılan izci kampına ilk defa geliyoruz. Burada çok güzel dakikalar geçirdik. Petlanton sahasında zorlu, heyecanlı ve bir o kadar da eğlenceli spor eğitimleri yaptık. İp parkurundan geçtik, tırmanma duvarına çıktık, hocalarımız nezaretinde kendi aramızda yarışmalar yaptık. Özellikle tırmanma duvarını çok sevdik. Arkadaşlarımızla birlikte öğlen yemeğimizi yedik. Bunun yanı sıra izcilik kanununu gerektiren çevre temizliğini yaptık. Hayatımızda ilk defa böylesine güzel bir sosyal etkinliğe katıldığımız için çok mutluyuz. Yaz tatilimizi en iyi şekilde geçiriyoruz. Bu tür sosyal etkinliklere sık sık katılmak istiyoruz. Sosyal etkinlikler çerçevesinde yapmış olduğumuz bu kamp sürecinin bizler için olumlu geçtiğine inanıyoruz.  Bizlere bu fırsatı sunan Şehitkamil Belediyemize ve Bülbülzade Vakfı yetkililerine yürekten teşekkür ediyoruz” dediler.