GEÇMİŞTEN GELECEĞE BİLGİDEN BECERİYE ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR

YEŞİL – SİYAHLI KULÜP EĞİTİM’DE SPORTİF FAALİYETLERİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKECEK

Şehitkamil Belediye Başkanlığıyla ortaklaşa düzenlediği spor okullarında her yıl farklı yaş gruplarında binlerce sporcuya eğitim veren Şehitkamil Belediyespor Kulübü, 2014 – 2015 Eğitim öğretim yılında gerçekleştireceği faaliyetlerle, sporun örgün eğitim üzerindeki yerine dikkat çekecek.  Spor’un eğitim ve öğretim faaliyetlerinin değişmez bir parçası olduğunu, sporcularına ve sporcu velilerine aktarmak isteyen yeşil-siyahlı kulübün teknik adamları, dönem içerisinde kamp, antrenman ve maç periyotlarında düzenleyecekleri toplantılarla bu konun önemine dikkatleri çekecekler.

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

Eğitim ve öğretimin bilgi, davranış ve kabiliyetlerin geliştirilmesi ve kazandırılması için uygulanan sürekli faaliyetler dizisi olduğunun altını çizen Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Memik Terlemez, Sportif faaliyetlerin ise eğitim ve öğretime büyük katkı sağlayan bir rol üstlendiğini altını çizerek, kulüp olarak yeni dönemde tüm branşlarda sporun sosyal hayat ve eğitim üzerindeki iyileştirici ve düzenleyici etkisini anlatacaklarını belirtti. Kulüp Başkanı Terlemez, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun büyük destekleriyle yılın 365 günü farklı branşlarda sportif eğitim veren bunun yanı sıra çeşitli sosyal ve sportif etkinlikler, turnuva ve şampiyonalar düzenleyen bir spor kulübüyüz. Böylesine yoğun çalışma ortamında hitap ettiğimiz binlerce sporcumuza ve onların değerli velilerine yeni dönemde sporun eğitim öğretim faaliyetlerindeki önemini anlatmayı ve daha geniş kitleleri sporla tanıştırabilmeyi kendimize amaç edindik. Diliyorum ki yeni dönemde de bu amacımıza ulaşırız. Ben yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyor ve geleceğimizin mimarı olan sevgili çocuklarımızı, gençlerimizi Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil Belediyespor Kulübü iş birliği ile organize edilen spor okullarında spor yapmaya davet ediyorum” dedi.