GELECEĞİN FOTOĞRAFÇILARI SERTİFİKALARINI ALDILAR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BAŞKAN FADILOĞLU ÖĞRENCİLERE FOTOĞRAF MAKİNESİ HEDİYE ETTİ

Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep İpekyolu Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFSAD) ortaklaşa organize ettiği Temel Fotoğrafçılık Eğitim Kursuna Vali Muammer Güler İlk Öğretim Okulu ve Fitnat Nuri Tekerekoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı. Dört hafta süren kurs sonunda başarılı olan öğrenciler sertifikalarını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun elinden aldı. Başkan Fadıloğlu eğitimini tamamlayıp sertifika almaya hak kazanan öğrencilere fotoğraf makinesi hediye etti.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET YAĞCI’DAN BAŞKAN FADILOĞLUNA TEŞEKKÜR

Eğitim ve öğretimin tek ayaklı olarak yapılamayacağını vurgulayan Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı; “ Eğitim ve öğretimin yanında sosyal aktivitelerle öğrencilerimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Bu anlamda tüm aktivitelerimizde bizlere destek olan ve hep yanımızda bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ NİTELİKLİ BİREYLER YETİŞTİRMEK

Birinci önceliklerinin nitelikli bireyler yetişmesini sağlamak olduğunu vurgulayan Başkan Fadıloğlu; “Eğitim ve öğretimin yanında değişik konularda da eğitim almamız gerekiyor. Biz Şehitkamil Belediyesi olarak Milli Eğitim Müdürlüğümüzün hep yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Amacımız öğrencilerimizin derslerinde başarılı olmasının yanında sosyal aktivitelerden de geri kalmamasıdır. Gaziantep’in eğitimle ilgili sıkıntılarından dolayı bizler eğitim ve öğretimin üstünde durmaya gayret gösteriyoruz. Bu yönde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bizim tüm çalışmalarımız sizler için. Çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz” dedi.

Konuşmaların ardından kursta başarılı olan öğrencilere Başkan Fadıloğlu sertifikalarını verdi. Öğrenciler daha sonra Fotoğrafçılık Kursunda aldıkları eğitimle çektikleri fotoğrafların sergisini Başkan Fadıloğlu’na gezdirdiler.