GELECEĞİN SATRANÇ USTALARI ÖDÜLLERİNİ ALDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Şehitkamil Belediyesi ve Satranç Federasyonu’nu tarafından düzenlenen Satranç Turnuvası, Atatürk Spor Merkezinde gerçekleşti. Turnuvada 9 farklı kategoride toplam 467 sporcu mücadele etti.

Turnuvanın Ödül Törenine; Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Er, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep İl Gençlik Spor Müdür Yardımcısı Salih Gönen, Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Fatih Özdöver ve sporcu velileri katıldı.

Başkan Fadıloğlu; “Satranca Desteğimiz Devam Edecek”

Törende konuşma yapan Başkan Fadıloğlu; “Büyük bir fair play içerisinde çocuklarımız ve gençlerimiz müsabakalarını tamamladı. Biz satranca daha fazla destek vermek için satranç merkezimizi hayata geçiriyoruz. Ben burada gördüğüm ortamdan dolayı çok mutlu oldum çünkü velilerimiz çocuklarının yanında onlara ellerinden gelen desteği veriyorlar” dedi.

Turnuvada her kategorinin 1. 2. ve 3. lerine kupa ve başarı belgesi, 4. 5. ve 6. larına madalya ve başarı belgesi verildi. Tüm katılan okullara ise katılım teşekkür belgeleri takdim edildi.