GENÇ ŞAMPİYONLAR, ŞEHİTKAMİL'DE KUPA MUTLULUĞU YAŞADI

26 OKUL TAKIMI PARKE ÜZERİNDE BULUŞTU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi, Türkiye Basketbol Federasyonu, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile organize edilen 4. Geleneksel Basketbol Kupası’nda dereceye giren okul basketbol takımları, Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde kupalarına kavuştu.  Erkekler kategorisinde Gaziantep Lisesi’nin,  Kızlar kategorisinde ise Gülşen Batar Anadolu Lisesi’nin şampiyonluğunu ilan ettiği kupanın ödül töreninde; Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Güven Alkoçak, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Uğur Duyar ile çok sayıda sporcu velisi ve tribünleri dolduran öğrenciler, genç şampiyonları yalnız bırakmadı.

 

CENTİLMENCE YARIŞAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUM

Şehitkamil Belediyesi 4. Geleneksel Basketbol Kupası Ödül Töreni’nde dereceye giren sporcu öğrencilere seslenen Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, Liseler Arası Basketbol Şampiyonası’na katılan tüm sporcuları parke üzerinde sergilemiş oldukları centilmence mücadeleden dolayı kutladı. Başkan Yardımcısı Özkeçeci, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediye Başkanlığımız, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği ile organize edilen 4. Geleneksel Basketbol Kupası’na katılan tüm okullarımızın sporcularını, antrenör ve idarecilerini parke üzerinde sergilemiş oldukları centilmence mücadeleden dolayı kutluyorum. Kurumlar arası işbirliği ile organize edilen sportif organizasyonlara sporcu öğrencilerimizin her geçen gün artan ilgisi mutluluk verici. Gençlik Kupası organizasyonlarının düzenlenmesinde emeği geçen herkese şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZ SPOR ALANINDA BİZLERE BÜYÜK İMKAN SAĞLIYOR

Basketbol Gençlik Kupası Erkekler Kategorisi’nde 2.’lik koltuğuna oturan Cumhuriyet Anadolu Lisesi Basketbol Antrenörü Ercan Unutan, “Şehitkamil Belediyesi’nin düzenlediği tüm sportif organizasyonlarla tüm okulların antrenör, sporcu ve idarecilerine sağlıklı şartlarda yarışabilme fırsatı buluyor. Tüm katılımcılar adına Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.