GENÇ YILDIZLAR SAHADA DİRLİK, DIŞARIDA BİRLİK İÇİNDE

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Atatürk Kültür ve Spor Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinliğe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye basketbol federasyonu eğitim kurulu üyesi Bülent Erdoğan, Eğitim alan sporcular, sporcu velileri ve branş antrenörleri katıldı.

Öğrenciler evde hazırladıkları birbirinden değişik yemekleri ve tatlıları Başkan Fadıloğlu’na ve hocalarına ikram ederek renkli görüntüler oluşturdular. Öğrencilerle yakından ilgilenen ve bol bol fotoğraf çektiren Başkan Fadıloğlu, potanın perileriyle koyu bir basketbol sohbeti gerçekleştirdi.

Etkinlikten dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren öğrenciler, “Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde birbirimizi daha iyi tanıma imkanı bulduk. Hocalarımız çok iyiler. Bizlere bildikleri her konuda yardımcı oluyorlar. Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz. Bugün bizleri kırmayıp aramıza gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nada çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Sportif eğitim faaliyetlerinin dışında sporculara bu tip sosyal etkinlikler ile bir araya geldiklerini vurgulayan Şehitkamil Belediyespor kulübü idari menajeri Metin Alati; “ Öğretirken aynı zamanda eğlendirmeyi de planlıyoruz. Şehitkamil Belediye Başkanımız sağ olsun bize her zaman destek veriyor. Buraya katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.