GENÇLER HİZMETLERE HAYRAN KALDILAR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları'nı Dülük Mesire Alanı'na götürerek burada yapımı devam eden biyolojik gölet inşaat alanını gezdiren Başkan Fadıloğlu, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gençlerle kahvaltı yaparak sohbet eden Başkan Fadıloğlu, daha sonra, gençleri yapımı devam eden Şehitkamil Kültür Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı, Şirinevler Mahallesi'nde bulunan 1+1 toplu konutları ve son olarak Beykent Mahallesi'nde yapımı devam eden sosyal tesis inşaat alanını gezdirdi.

BAŞKAN FADILOĞLU; “BİZ HİZMET İÇİN VARIZ”

Gençlere hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Fadıloğlu, "Gezideki amacımız gençlerin yapılan çalışmaları yerinde görerek daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlamaktır. Teşkilatımızın bireylerinin de projelerimizi yerinde görmelerini istedik. Her ne kadar basında gözükse de, yerinde görmenin değeri daha farklı oluyor. Yapılan projelerin yerinde incelenmesini sağlamak adına gezi düzenledik. Yapmış olduğumuz sosyal tesisleri, yüzme havuzunu, sosyal konutları, kültür merkezini, alış-veriş merkezi olan Beylerbeyi'ndeki tesisin tamamını gezdireceğiz. Hem bir arada olarak sohbet etme imkanımız oluyor hem de yapılan projeleri yerinde görmek adına bizim içinde güzel bir organizasyon oluyor. Katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

“AMACIMIZ ÜLKENİN HAYAT SEVİYESİNİN DAHA DA YUKARILARA ÇIKARTILMASINI SAĞLAMAK”

Amaçlarının ülkenin hayat seviyesini daha yukarılara çıkartılmasını sağlamak olduğunu söyleyen Başkan Fadıloğlu, "Biz hizmet için varız. Şuanda belediye başkanı olarak hizmet yapmaya gayret gösteriyoruz. Diğer taraftan parti teşkilatı olarak arkadaşlarımız da parti içinde yapılan parti çalışmalarına destek veriyorlar. Burada tek bir amaç var; ülkenin hayat seviyesinin daha yukarılara çıkartılması. Partiler sivil toplum kuruluşu olarak yapmış olduğu faaliyetlerini ortaya koyuyor. Bunun ötesinde seçilmiş olarak bizler de milletimizin hizmetinde hiçbir parti ayrımı gözetmeksizin herkese eşit mesafede hizmetleri devam ettirmeye gayret gösteriyoruz" diye konuştu.

KILIÇ; “HİZMETLER TAKDİRE ŞAYAN”

AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Kılıç ise yapılan hizmetlerin çok güzel olduğunu belirterek, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, yaptıkları çalışmaları yerinde görmemizi ve incelememizi sağladı, bundan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Gördüğümüz projelerin hepsi de birbirinden güzel. Vatandaşlarımıza bu kadar iyi hizmet yaptıklarından dolayı başkanımızdan Allah razı olsun. Kendilerine başarılarının devamını diliyoruz. Şehitkamil Gençlik Kolları olarak sosyal tesislerden tutunda konutlara kadar gezdik, bu sayede millete daha iyi anlatabilme fırsatımız oldu" şeklinde konuştu.