GERİ SAYIM BAŞLADI OLİMPİK HAVUZ YAKINDA HİZMETİNİZDE

BAŞKAN FADILOĞLU BİZZAT İLGİLENİYOR

İlk ve tek olma özelliği gösteren projelerle hizmetlerine devam eden Şehitkamil Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu faaliyete geçirmeye hazırlanıyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun sık sık incelemelerde bulunarak bizzat ilgilendiği ve kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu altı bin 122 metre kare alan üzerine çift tribünlü, havalandırma sistemi, sekiz kulvarlı 150 metre kare fitness salonu, soyunma ve duş kabinleriyle modern ve standartlara uygun bir yapıda tasarlandı. Engelli rehabilitasyon (tedavi) havuzu engelliler için kitap okuma ve eğitim salonunu da içerisinde barındırıyor. Ayrıca 800 kişilik çift seyirci tribünü ve havuza görsel teması olan kafeteryadan oluşuyor.

HAVUZ İLE BİRLİKTE YOL VE YEŞİL ALAN ÇALIŞMALARINIDA YAPTIK

Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda artık son aşamaya gelindiğini ifade eden Başkan Fadıloğlu; "Sadece havuzun içerisiyle ilgili değil dış çevre ile ilgilide çalışmalar yaptık. Yeni düzenleme ile sokakların aksı birbirine denk getirildi. Diğer yandan otopark sorununu ortadan kaldırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yine havuzun yan tarafında bulunan parkın da eş zaman içerisinde planlaması yapıldı. Havuzumuzun açılması ile birlikte çevredeki hem yeşil alan çalışmaları hem de yol ve kaldırım çalışmaları bitmiş olacak. Ayrıca engelli vatandaşlarımız için düşünülmüş rehabilitasyon havuzumuz var. Aynı zaman da engelli vatandaşlarımızın kullanabilmesi için otopark çalışması da yaptık. Buranın ihtiyaçlarını karşılayacak her unsuru eksiksiz olarak yapmaya çalışıyoruz. Havuzun nitelikli ve eksiksiz olarak yetişmesi için elimizden geldiğince hızlı hareket ettik. Taahhüt ettiğimiz tarih konusunda herhangi bir sıkıntı yok. Tesisat ve teknik olarak herhangi bir işlemimiz kalmadı. Havuzun seramikleri döşeniyor, yukarıdaki tribün boyaları yapılıyor. Artık son aşamaya geldik. En kısa sürede inşallah vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.