GIDA BANKASI'NA BAKANLI AÇILIŞ

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

           Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışa Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Gaziantep Ak Parti Milletvekilleri Fatma Şahin. Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

           Açılış öncesi sahne alan ses sanatçısı Mustafa Açıkses açılışa katılan davetlilere birbirinden güzel şarkılarla müzik ziyafeti sundu.

 

FADILOĞLU; HAYIR SAHİPLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

          Açılış öncesi konuşma yapan Gaziantep Metropol İlçe Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu 2004 Yılında temelleri atılan Sevgi Mağazasının, 29 Ekim Mahallesi’nde gıda bankasına dönüştürüldüğünü belirtti. Gıda Bankasının 2500 Metrekare Alanda 5 adet depolama Alanı 1 Teşhir Salonu ve 1 İdari Bölümden Oluştuğunu belirten Başkan Fadıloğlu, “ adreslerinde yapılan tespitlerin değerlendirilmesi sonucunda aylık 1310 aileye yardım yapıldığını bu yardımları gıda bankasına bağışlayan hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

          Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı yaptığı konuşmada ise Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, daha fazla daha etkin yardım yapılabilmesi için 2500 Metrekare alana yapılan bu tesisin yer seçiminin isabetli olduğunu belirtti.

 

ŞİMŞEK; BU YATIRIMDAN DOLAYI BAŞKAN FADILOĞLUNA TEŞEKKÜR EDİYORUM

          Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise bu yatırımın hayırlı uğurlu olmasını dileyerek hiçbir ülkede yoksulluk tamamen bitirmek mümkün değil hayırsever vatandaşlarımızın da destekleriyle belediyelerimizin bu tür gıda bankalarının kontrollü bir biçimde ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında öncü olan başta Belediye Başkanımıza ve tüm hayır sahiplerine teşekkür ediyorum dedi.

          Konuşmalardan sonra Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Protokol Üyeleri ve tüm davetliler Gıda Bankası’nı Hizmete açarak, Gıda Bankası’nı gezdiler.