GIDA BANKASINDAN YARDIMDA NOKTA ATIŞI

YARDIMLAR SİSTEMLİ VE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE YAPILIYOR

Yardımda bulundukları aileleri titizlikle incelediklerini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Gıda Bankası’na nüfus cüzdanıyla gelerek, TC kimlik numarasını ve adreslerini bildirdikleri takdirde belediyedeki görevli arkadaşlarımız ve üniversiteyle yürüttüğümüz Toplumsal Duyarlılık projesinde çalışan öğrenci kardeşlerimizle birlikte inceleme yapıyoruz. Vatandaşlarımızın adreslerinde yapılan incelemeler neticesinde puanlamalar yapılıyor. Bu puanlamalar neticesinde almaya hak kazanırlarsa, belirli periyotlarla bu yardımlar yapılıyor” dedi.

BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

Bağışta bulunan ve bulunmak isteyen tüm hayırsever vatandaşlara teşekkür eden Başkan Fadıloğlu; “Allah razı olsun. Şu ana kadar bizi hiçbir zaman ürünsüz bırakmadılar. Gıda, temizlik, kıyafet, ayakkabı, terlik onların sayesinde biz bu işi yapmaya gayret gösteriyoruz. Hayra aracılık etmiş oluyoruz. Onların vermiş oldukları ürünleri vatandaşlarımıza kesintisiz bir şekilde ulaştırmaya gayret ediyoruz. Kapımız tüm hayırseverlere açık. Onların yapacakları her türlü yardımı biz burada kabul ediyoruz. Onların adına dağıtıyoruz. Bizlerle birlikte nerelere ne şekilde dağıttığımızı da gelip görebilirler. Kayıtlarımızda da kime ne zaman ne verilmiş açık bir şekilde onlara sunma imkanına sahibiz” dedi.