GKV MÜZİK GURUBU BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

       

         Başkan Fadıloğlu ise, GKV Müzik grubunu tebrik etti ve Gaziantep’in tanıtımına olan destekleri için teşekkür ederek, destek sözü verdi.

            Milli Eğitim Bakanlığı ve TRT-1’in ortaklaşa organize ettiği “Genç Mikrofonlar” müzik yarışmasında ilimizi temsil eden, Gaziantep Kolej Vakfı Müzik Gurubu, Okul Genel Müdürü Atanır Vergili ve Müzik Hocası Yusuf Özbaş ile birlikte Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ettiler. Ziyarette öğrenciler kendilerini Başkan Fadıloğlu’na tanıtırken, Genel Müdür Atanır Vergili ise, yarışma hakkında bilgiler vererek, Cumartesi günü yapılacak finalde desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi.

            Yarışmaya 170 okulun katıldığına dikkat çeken Atanır Vergili, ilk 10 içerisine girerek yarışmayı 9 haftadır sürdürdüklerini belirterek, “Amacımız genç çocuklarımızla birlikte Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmektir. Desteklerinden dolayı tüm Gazianteplilere teşekkür ediyorum” dedi.

            Şehitkamil Belediye Başkan Rıdvan Fadıloğlu ise, bir ilin tanıtımının her yönlü olması gerektiğini belirterek, Gaziantep Kolej Vakfı Müzik gurubunun sanatsal anlamda Gaziantep’in ve bölgenin tanıtımında önemli bir rol oynadıklarını söyledi. Müzik grubu öğrencilerini, yarışmada gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eden Fadıloğlu, derslerde de aynı başarıyı göstereceklerine inandığını söyledi.

            GKV Müzik grubuna Cumartesi Günü yapılacak olan final yarışmasında başarılar dileyen Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi: “Bizler onların başarısı için desteğe hazırız. İlimizin ismini birinciliğe yazdıracaklarından eminiz. Gerek Gaziantep Kolej Vakfı Okulları yetkililerine gerekse müzik hocasına ve sevgili öğrencilere başarılar diliyor, bizlere bu gururu yaşattıkları içinde teşekkür ediyorum.”