GÖKKUŞAĞI ÇOCUKLARINDAN BAŞKAN FADILOĞLU'NA ZİYARET

AVRUPALI ÖĞRETMENLER BAŞKAN FADILOĞLU’NA ÇEŞİTLİ HEDİYELER SUNDU

 

2013–2015 yılları arasında yürüteceği Rainbow Kids (Gökkuşağı Çocukları) Comenıus projesi çerçevesinde İspanya ve Polanya’dan gelen öğretmen ve öğrencilerden oluşan ekip Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ettiler. İspanya ve Polonya’dan gelen öğretmenler, kendi ülkelerinden getirdikleri çeşitli hediyeleri Başkan Fadıloğlu’na sundular. Başkan Fadıloğlu’da öğretmen ve öğrencilere Gaziantep’e özgü hediyeler takdim etti. Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret kapsamında, proje koordinatörü ve Karacaoğlan Ortaokulu İngilizce Öğretmeni İnci Aslan, 2013–2015 yılları arasında yürüteceği Rainbow Kids (Gökkuşağı Çocukları) Comenıus projesi hakkında Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na bilgiler verdi.

 

BAŞKANIMIZ RIDVAN FADILOĞLU, BİZE ŞEHRİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE TANITMA KONUSUNDA DESTEKTE BULUNDULAR

 

Projenin başarılı olacağını dile getiren proje koordinatörü İnci Aslan, “Projemize geçtiğimiz yıl başvurmuştuk. Bu yıl Temmuz ayında kabul edildi. İspanya ve Polonya’dan gelen ekibimiz var. Ayrıca İspanya’dan 5 öğretmenimiz ve Polonya’dan 2 öğretmenimiz burada bulunmaktalar. Bugün de Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ettik. Yurt dışından gelen öğretmen ve öğrencilerimiz kendi ülkelerinden getirdikleri çeşitli hediyeleri başkanımıza sundular.  Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’da ulaşım konusunda şehrimizi en güzel şekilde tanıtma konusunda destekte bulundular. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum. Öğrencilerimize hem yerel makamları tanıtmak hem de çeşitli ziyaretlerde bulunmalarını sağlamak adına burada bulunmaktayız. Bu proje ile birlikte 12 öğretmen ve 12 öğrencimiz yurt dışına çıkma fırsatı bulacaklar. Ayrıca kültürel paylaşım, resim, müzik, sanat ve halk oyunları alanında çocuklarımız her ülkeyi tanımış olacaklar” dedi.

  Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Avrupalı öğretmenler ve öğrenciler daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.