GÖRÜNTÜ VE GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİNE SON

Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelindeki çöp konteynırlarını yenilemeye devam ediyor. Daha temiz bir Şehitkamil için çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, klasik çöp konteynırlarının yerine kapaklı, plastik ve geri dönüşümü sağlanan konteynırları caddelere yerleştirmeye devam ediyor.

Ayrıca ayakla açılıp kapatılabilen çöp konteynırları kullanım açısından da büyük kolaylık sağlamaktadır. Atıklarını çöp konteynırına atacak olan vatandaşlar ayak pedalı yardımıyla konteynırın kapağını açarak rahatça çöplerini atabiliyorlar. Konteynırların kapağının açık kalmaması çevre kirliliği ve kötü kokuyu ortadan kaldırıyor. Ayrıca çevrede bulunan hayvanların çöpleri karıştırması da önlenmiş oluyor.