GRUP DERGAH BEYKENTLİLERLE BULUŞTU

GRUP DERGAH İKİNCİ KONSERİNİ BEYKENT’TE VERDİ

Beykent’te düzenlenen konsere yoğun katılım oldu. Hafız Mehmet Ziya Demirbaş, Bekir Çiçek, Ahmet Bahadır Canbaz ile İsmail Demirbaş'tan oluşan Grup Dergah, söyledikleri Türkçe, Kürtçe, Arapça ve Farsça ilahiler ile kendilerini dinlemeye gelenleri mest etti. Birbirinden güzel eserleri seslendiren Grup Dergah üyeleri vatandaşlar tarafından gelen yoğun istek üzerine bazı ilahileri tekrar seslendirdiler.

HİZMETİ AYAĞINIZA GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Beykent’te vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Bu güne kadar Beykent’te yaşanan sıkıntıları tek tek aşmaya çalıştık. Sizlerden gelen talepleri en hızlı şekilde değerlendirerek çözüme ulaştık. Bu bölgede sizlerin market, park, yeşil alan, fırın ihtiyacı vardı. Şehitkamil Belediyesi olarak bu sıkıntılarınızı giderdik. Zamanla ihtiyaçlarınız doğrultusunda hizmeti ayağınıza getirmeye devam edeceğiz. Bu gün burada Grup Dergah üyeleri harika bir dinleti gerçekleştirdiler. Bu güzel konser içinde kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

GAZİANTEPLİLERİN İLGİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Konser sonrası konuşan Grup Dergah Sanatçısı Hafız Mehmet Ziya Demirbaş; "Bir önceki konserimizde Merveşehir de büyük bir kalabalığa konser vermiştik. Bu günde Beykent’te aynı kalabalığı görmek bizleri mutlu etti. Gazianteplilerin ilgisi çok yoğun oldu. Bu konserde emeği geçen başta Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu başta olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Konsere yoğun ilgi gösteren Beykent Sakinleri ise; “Bizim için güzel bir etkinlik oldu. Bu tür etkinliklerin zamanla artmasını bekliyoruz. Başkanımıza ve belediyemize çok teşekkür ediyoruz” dediler.