GÜL İLE FADILOĞLU, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

ÖĞRENCİLER SORDU; GÜL İLE FADILOĞLU YANITLADI

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kütüphanedeki öğrencilerle bir araya geldi. Gül, “Türkiye’nin geleceğini belirleyecek bir seçim. 20 yılda çok önemli gelişmeler oldu. Çok güzel kazanımlar oldu. Daha da iyisini yapacağımız vaatlerimiz var. Neler yapacağımızı biliyoruz. Dersimize iyi çalıştık. Sizlerin desteğiyle Recep Tayyip Erdoğan başımızda olmaya devam ettikçe daha da güzel çalışmalarla güzel bir gelecek olacak” dedi.

 

Şehitkamil Belediyesine bağlı hizmet veren Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kütüphanesinde düzenlenen programa; Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Teymur ile öğrenciler katıldılar. Öğrenciler; siyaset, eğitim, bilim, ekonomi, adalet, proje ve yatırım konularıyla ilgili sorular yönettiler ve çeşitli taleplerde bulundular. Öğrencilerle talep ettikleri konularda istişare yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tüm öğrencilerin hemfikir olduğu taleplerin karşılanacağının sözünü verdi.

 

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ BELİRLEYECEK BİR SEÇİM

Geçmişini bilen, geleceğe umutla bakan, Türkiye’yi nice yüzyıllara taşıyacak, çalışkan, Asım’ın nesli, pırıl pırıl bir gençlik ile bir arada bulunduğunu belirten Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, öğrencilere hitaben şu ifadeleri kullandı:

 

“Öncelikle seçme hakkı, anayasal bir hak. Vatandaşlık hakkı. Gidin, bu ülke için sizlere ne gibi imkanlar verilmiş, Türkiye’nin geleceğine dair daha iyisini yaparız diyen kimse o yönde tercihinizi yapın. Türkiye’nin geleceğini belirleyecek bir seçim. Sizler de bu seçimde oyunuzu kullanın. Benim; bir arkadaşınız, bir abiniz olarak size tavsiyem 20 yılda çok önemli gelişmeler oldu. Çok güzel kazanımlar oldu. Daha da iyisini yapacağımız vaatlerimiz var. Neler yapacağımızı biliyoruz. Dersimize iyi çalıştık. Sizlerin desteğiyle Recep Tayyip Erdoğan başımızda olmaya devam ettikçe daha da güzel çalışmalarla güzel bir gelecek olacak. Şimdiden hepinizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bizlere vakit ayırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum.”

 

SİZ BİZİM ZENGİNLİĞİMİZSİNİZ, GELECEĞİMİZSİNİZ

Programda konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, öğrencilere hitaben şunları söyledi:

 

“Ben sizi çok iyi anlıyorum. 80’li yıllarda İTÜ hedefi koymuştum. Vallahi, hedefi koyunca oluyor. Önce bir rahat olun. Rahatlamanız lazım. Çalışmamız lazım. Bize düzen şey size çalışma şartlarını sunmak. Allah, Rıdvan Başkanımızdan razı olsun. Bu şartların hiçbiri yoktu. Bu çok önemli bir şey. Dolayısıyla biz bu şartları sağladıktan sonra da siz ne diyorsanız bizim görevimiz isteğinizi karşılamak. Valimizle birlikte; ‘Eğitim Şehri Gaziantep’, ‘Spor Şehri Gaziantep’, ‘Bilim Şehri Gaziantep’ dedik. Artık yeni bir dönem var. Bilgi ekonomisi. Bilgi ekonomisinde senin ne kadar petrolün var, sen o kadar zenginsin değil. Ne kadar gelişmiş insan gücünün olduğu önemli. Siz bizim zenginliğimizsiniz. Siz bizim geleceğimizsiniz. Gözümüzün nuru, başımızın tacısınız.”

 

Program sonunda; AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Teymur, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.