GÜNEŞ: “BENİM, RIDVAN BEY’E DESTEĞİM TAMDIR”

FADILOĞLU, İLÇEDE YÜRÜTÜLEN HİZMETLERİ ANLATTI

AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, KÜSGET bölgesinde faaliyet gösteren esnaf ve oda başkanlarıyla bir araya gelerek; ilçede yürütülen hizmetleri anlattı, katılımcılarla fikir alışverişinde bulunuldu ve yöneltilen sorularını yanıtladı.

 

Sanayi bölgesine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür eden KÜSGET Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Kemal Güneş, “Ben, hiçbir zaman sivil toplum örgütü olarak taraf olmam. Ancak bu sefer, benim Rıdvan Bey’e desteğim tamdır. Rıdvan Bey’e, sanayi sitemize yapmış olduğu tüm hizmetlerinden dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

KÜSGET Sanayi Sitesi’nde yapılan toplantıya; AK Parti İl Başkanı Murat Çetin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, KÜSGET Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Kemal Güneş, Lastikçiler Oda Başkanı Abdülkadir Arıkan, Hurdacılar ve Dökümcüler Oda Başkanı Hayri Sökücü, KÜSGET Yardımlaşma Derneği Başkanı Kenan Yıldız, Ticaret Odası Meslek Komitesinden Necmettin Ay, Sanayi Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Sadık Anlar, marangoz esnafı adına Oda Başkan Vekili Ökkeş Polat, Sanayi Esnaf Spor Başkanı Mustafa Özdemir ve çok sayıda esnaf katıldı.

 

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na desteklerinin tam olduğunu vurgulayan KÜSGET Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Kemal Güneş, “Değerli arkadaşlar, bu bir genel seçim değil, yerel yönetimler seçimi. Yerel yönetimlerde de hizmeti kim yapıyorsa, kaliteli hizmeti kim sunuyorsa, yani ekmeği ekmekçiye vereceksin mantığıyla düşünmemiz lazım. Ben, hiçbir zaman sivil toplum örgütü olarak taraf olmam. Ancak bu sefer tarafım, nasıl ki Fatma Hanım’a vermiş olduğu hizmetler için vefa örneği olarak destekleyeceksek, benim Rıdvan Bey’e de desteğim tamdır. Hepinizden de bu konuda; çalışana, taşı taş üstüne koyana, “Allah razı olsun.” deyip, hep beraber destek vermemiz lazım. Rıdvan Bey’e, sanayi sitemize yapmış olduğu tüm hizmetlerinden dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” sözlerini kaydetti.