GÜNEŞLE GELEN HİZMET

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


7 EKİP İLE 7 MAHALLEDE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR…

Havaların güneşli gitmesiyle birlikte daha önce ara verilen asfaltlama çalışmalarına yeniden başlayan Şehitkamil Belediyesi fen işleri müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını şu an itibariyle Pir Sultan Mahallesi 113 ile 114 nolu cadde ve 167 nolu sokakta devam ediyor.  

Boyno, Eyüp Sultan, Şirinevler, Özgürlük, Pir Sultan, Güvenevler ve Dülükbaba mahallelerinde yedi ekip ile asfalt çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi vatandaşlarında takdirini kazanmaya devam ediyor.

BAŞKANIM BİZLERİ BİRBİRİNDEN GÜZEL HİZMETLERLE TANIŞTIRDI…

Pir sultan mahallesine yapılan hizmetlerden son derece memnun olduklarını dile getiren Pir Sultan mahalle muhtarı İsmail Öksüz; “Mahallemizin asfaltı kullanılmayacak hale gelmişti. Sağ olsun başkanım ve ekibi sıfır asfalt yapma sözü verdiler ve bugünde çalışmalara başladılar. Mahallemiz Şehitkamil Belediye Başkanımız sayesinde bir çok yenilikle tanıştı. Sosyal tesis, Park, kaldırım, bordür taşları yenileme ve şimdide asfalt çalışmaları. Birbirinden güzel hizmetleri bizle tanıştıran Başkanıma ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

MAHALLEMİZ BAMBAŞKA BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU…

Şehitkamil Belediyesinin hizmette sınır tanımadığına değinen mahalle sakini Medet Kılçık; “Başkanımız göreve başladığı günden itibaren mahallemiz hizmetle tanıştı. Muhtarlık büromuz başta olmak üzere, sosyal tesisimiz ve parkımızı bizim hizmetimize sundu. Asfalt yüzü görmeyen mahallemiz bugünden itibaren sıfır asfaltla tanıştı. Açılmayan yollarımız vardı onlar açıldı. Kısacası mahallemiz bambaşka bir görünüme kavuştu. Bu hizmetler için Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıoğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.