HAYALDİ GERÇEK OLUYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun model projelerinden birisi olan Dülük Ormanları, yaklaşık 6 bin metrekare alana yapılacak suni göletle ,yeni bir görünüme kavuşacak. Yıllardır kurak bir mekan olarak bilenen mesire alanı artık suni gölle anılacak.

Suni göletin gelecek yıl vatandaşlara hizmet verebilmesi için tüm alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hiçbir ağaca dokunmadan, geniş bir alana göleti inşa edeceklerini söyledi.

BAŞKAN FADILOĞLU; GÖLET KENDİ KENDİNİ TEMİZLEYECEK

Akıllı bina projesi gibi, gölet yapımında da teknolojik olanakları sonuna kadar zorladıklarını ifade eden Başkan Fadıloğlu, “Gölet içerisindeki bitkilerle kendi kendini temizleyecek. Tüm projelerimize olduğu gibi, gölet projesinde de uzun bir alt yapı ve projelendirme çalışması yapıldı. Şimdi uygulama aşamasındayız. İhalesi yapıldı. Plan, proje ve diğer detaylarda bitti. Vatandaşlarımız gelecek yıl Dülük ormanlarında göl keyfini doya doya yaşayacaklar” dedi.

ŞEHİTKAMİL DÜLÜK ORMANLARI HALKIN UĞRAK MEKANI OLDU

Şehitkamil Belediyesi Dülük ormanlarında daha önce önemli değişlikler yaptıklarına da dikkat çeken Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi; “Daha önce çalışmaların birinci etabı olan 1300 mt'lik koşu parkuru, alış veriş merkezi, otopark ve iki yeni kuyuda yapılan sondaj çalışması ile kurulan 1000 tonluk ilave su deposunu, hayat geçirmiştik. Mesire alanındaki kartal tepeye geçen ara yolun diğer bir adıyla yangın yolunu rehabilite edildi. Dülük babanın komple bir ring halinde rahatlıkla gezilebilecek bir yer ve yolun daha sağlıklı bir hale getirilmesini sağladık. Burada spor aktivitelerin yapılabileceği nitelikli bir parkur haline getirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” dedi.

Başkan Fadıloğlu, daha önce kimsenin hayal bile edemeyeceği suni göledi Şehitkamil Dülük Ormanlarına yapacaklarından dolayı birçok kesimden olumlu tepkiler aldıklarını da sözlerine ekledi.