HAYIRSEVERLERİN GIDA BANKASINA YARDIMI SÜRÜYOR

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ PAYLAŞTIKÇA BÜYÜYOR

 

Sosyal belediyecilik alanında başarılı çalışmalara imza atan ve sürekli ihtiyaç sahiplerinin haklarını gözeten Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası, hayırsever ile işadamlarından aldığı destekle kıyafet, gıda ve mobilya gibi çeşitli yardımlarda bulunuyor. Hayırseverlerin bağışladığı ürünleri adaletli bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası, yıllardır insanları sevindirmeye vesile olmanın onur ve gururunu yaşıyor. Tespit edilen gerçek ihtiyaç sahiplerine, hayırsever ve işadamlarının destekleriyle yardımlarda bulunan Şehitkamil Belediyesi, her geçen gün daha da büyüyor. Yapılan yardımlar sırasında ihtiyaç sahiplerini deşifre etmeden kardeşlik ve paylaşma duygusuyla hareket eden Şehitkamil Belediyesi, öncelik insan parolasıyla ilkleri yaşatmaya devam ediyor.

 

ADİDAS’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

 

Adidas Genel Müdürlüğü ile Gaziantep Gazi Muhtar Shop Alpspor işbirliğinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası’na, eşofman, spor ayakkabı, kaban, bot ve çocuk kıyafetleri gibi ürünler bağışlandı. Adidas Genel Müdürü Haluk Özmutlu adına da Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret eden Adidas Gazi Muhtar Shop Alpspor Sahibi Talip Kanmaz, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na hayrımızı kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. Bizde esnaf ve Gaziantep vatandaşı olarak gücümüz imkanlarında elimizden gelen yardımı yapmaya devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de her zaman belediyemizin yanındayız” dedi.

 

BAŞKAN FADILOĞLU HAYIRSEVERLERE YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU

 

Gıda bankasına yapılan yardımlardan dolayı Adidas Genel Müdürü Haluk Özmutlu ile Talip Kanmaz’a teşekkür eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, “Adidas Gaziantep Bayi sahibi Talip beyin hayrını kabul ediyoruz. Gıda bankasını şuana kadar hayır sahipleri vasıtasıyla çalıştırıyoruz. Bunu yaparken de her türlü hayrı kabul ediyoruz. Talip beyin şahsında tüm çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Çocuk iç ve dış giyimi, spor malzemeleri, ayakkabı ve bot gibi 12 koliden oluşan bu malzemeleri gıda bankamıza hibe ediyorlar. Bu şekilde hibe yapmak isteyen tüm kuruluşlara da buradan çağrı yapmak istiyorum. Bunları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için ekibimizle çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Saha çalışması yapıyor ve ihtiyacı olan aileleri belirleyerek ona göre bu malzemeleri dağıtıyoruz. Biz burada aracı kurum vazifesi yapıyoruz. Belediye bütçesine yüklenmeden hayırsever sahiplerimiz sayesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gıda bankamıza yapılan bu yardımlarda desteği bulunan Adidas Genel Müdürü Haluk Özmutlu, Türkiye Satış Müdürü Emre Akaslan ve Franchisee Satış Müdürü Onur Ülgen’e de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.