HEMŞİRELER,SAĞLIK HİZMETLERİNİN AYRILMAZ PARÇASIDIR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu yayınladığı mesajında "Büyük fedakarlık içersinde gece ve gündüz demeden büyük bir sorumluluklarını yerine getiren ve kalbi insan sevgisiyle dolu, şefkat ve sabırla yapılan hemşirelik kutsal bir meslektir. Hemşirelik birey ve toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi, hasta bakımının bilimsel yöntemlerle sağlanması hizmetlerini yerine getiren bir meslektir.

Her türlü sağlık hizmetinin dengeli, ulaşabilir, sürekli, kaliteli ve en üst düzeyde verilmesini sağlayan bir ekip çalışmasıdır. Hemşireler bu ekibin olmazsa olmaz ve en temel unsurlarından biridir. Bütün hemşirelerimiz, değişen sağlık ihtiyaçlarının, hasta ve hasta yakınlarının beklentilerinin karşılanması ile etkili, verimli ve duyarlı bir sağlık hizmeti sunabilmesinde omuzlarındaki büyük ve kutsal sorumluluğun bilinci ile görevlerini eksiksiz yapma gayreti içersindedir.

Hemşirelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarının daha iyi çalışma ve hayat şartlarına ulaşması için gerekli desteği her zaman vermekteyiz. Daha güzel yarınlarda, halkımıza el ve gönül birliği ile hizmet etmeyi sürdürmenizi temenni ediyorum.

Kalbi insan sevgisi ile dolu olan bir yaklaşım ve düşünce ile 12 Mayıs Dünya Hemşirelik Günü'nü ve aynı zamanda 12–18 Mayıs Hemşirelik Haftası'nı kutluyorum" dedi