HEP BİRLİKTE GÜZEL BİR ŞEHİTKAMİL İÇİN ÇALIŞTIK

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Başkan Fadıloğlu; “İlçemiz için 2010 Yılı’nın kısa bir değerlendirmesini yapmak gerekirse; vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan birçok projenin hayata geçtiği bir yıl olduğunu söyleyebiliriz.

Her adımında tüm Şehitkamilli hemşerilerimin emeği olan projelerimiz, 2011 yılında meyvelerini vermeye başlayacak. Birçok alanda hizmete girecek yeni birimler, Şehitkamil’in ekonomik ve sosyal hayatına artı değerler katacak. Yeni ihtiyaçlar, gelişmeler ve talepler dikkate alınarak geleceğe dönük projeler üretilerek hızla hayata geçirilecek.

Bizler belediyelerin toplumsal duyarlılığın baş aktörleri arasında olduğunu düşünüyoruz. Bu bakış açısıyla hazırladığımız sosyal sorumluluk projelerinde öncelikle eğitim, meslek edindirme ve kent hayatına adaptasyon gibi konulara önem verdik. Mahallelere göre farklılaşan ihtiyaçlara, vatandaşların istekleri doğrultusunda çözümler ürettik.

Tüm bunları yaparken en büyük desteğimiz vatandaşlarımızdı. Geçen bir yıl boyunca gösterdikleri özveri ve anlayıştan dolayı onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Paylaşma ruhumuzu hiç kaybetmediğimiz, farklılıklarımız olsa bile birbirimizi anladığımız; barışın, huzurun, toplumsal birlik ve beraberliğin egemen olduğu güzel bir yıl diliyorum” şeklinde konuştu.