HEP BİRLİKTE İNSANLIĞA HİZMET ETMELİYİZ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Ülkenin farklı şehirlerinde düzenledikleri etkinliklerle büyük beğeni toplayan gençler Gaziantep’e geldiler. Etkinlikler kapsamında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret eden gençler burada Fadıloğlu ile bir süre sohbet ettiler. Başkan Fadıloğlu, ziyaret nedeniyle yaptığı konuşmada, “Bugün sizleri aramızda görmekten dolayı oldukça mutluyuz.

Gösterdiğiniz üstün performansı takip ediyoruz. Geleneksel hale gelen bu olimpiyatların gelecek yıllarda da devamının sağlanması bizleri mutlu edecektir. Bizler için renk, din ve ırk önemli değil. Önemli olan hep birlikte insanlığa hizmet edebilmek ve toplumların huzur içerisinde yaşamaları için çaba harcamak” diye konuştu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, konuşmasında, “Bizim mutlu olmamız yetmez. Bütün dünya halklarının aynı şekilde mutlu olmalarını istiyoruz. Artık dünya koca bir köy. Herkes birbiriyle çok yakın. Bu nedenle düzenlenen bu olimpiyatın oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Kültürlerin bir araya geldiği bu tür etkinliklerin artarak devam etmesinden yanayız” şeklinde konuştu.

Fadıloğlu’nun konuşmasının ardından olimpiyata katılan ülke temsilcileri Türkçe şarkı söylediler.