HER ÇOCUK KENDİ DOKTORU OLACAK

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziantep’e getirilen Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Ateşböceği Eğitim Birimi, Gaziantep Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nün desteğiyle, öğrencilere sağlıklı yaşam eğitimi verdi.

Gaziantep üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nden Doç. Dr. Gülendam Karadağ ve Hemşirelik Bölümü Öğrencileri’nin katıldığı görsel ve uygulamalı eğitimde çocuklar hem eğlendi hem de yaşamları boyunca ihtiyaç duyacakları bilgiler edindi.

Her Salı Sani Konukoğlu İlköğretim Okulu’nda devam edecek eğitimler ile Ocak ayına kadar 4000 (dört bin) öğrenciye ulaşılacak.

Görsel ve uygulamalı olarak devam eden seminerlerde, genel vücut hijyeni, Diş sağlığı, hastalıklardan korunma yöntemleri ve vücut gelişimi konularında eğitimler veriliyor. Öğrenciler bu eğitimlere birebir dahil edilerek onların konuları daha iyi kavramaları sağlanıyor.

Şehitkamil Belediyesi ve TEGV Ateş Böceği Eğitim Birimi, öğrencilere yönelik zeka geliştirici ve sosyal adaptasyonu sağlayıcı etkinliklere devam edecek.