HER YERE HİZMET PAROLASI

Merkezi mahallelerde olduğu gibi diğer mahallerde de hizmeti aralıksız olarak sürdüren Şehitkamil Belediyesi, bazı orman köyleri de olmak üzere 13 köy ve Mahallede kilit taşı çalışması başlattı. Mahalle ayrımı yapmadan en iyi hizmeti vatandaşa vermenin mutluluğunu yaşayan Şehitkamil Belediyesi Yığınlı, Üçgöze, Durnalık, Boyno, Kanaklı, Yeşilçe, Aktoprak, Büyükpınar, Tokdemir, Öğümsöğüt Orman köyleri ile Işıklı, Tuğlu, İbrahimşehir Mahallelerin de kilit taşı çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İbrahimşehir Mahalle Muhtarı Adnan Özaslan; “Belediye başkanımıza bölgemizde başlattığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bölgemizde başlatılan kilit taşı çalışmasıyla bundan sonra toza dumana mahkum olmayacağız. Daha öncede sorunlarımıza güler yüzle çözüm bulan ilçe belediyemizde çalışan herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.