HİZMET ETMENİN EN GÜZEL YANI HAYIR DUASI ALMAK

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ARSLAN; ESELERİN HEPSİ VİZYON PROJELER

Geçtiğimiz günlerde Şehitkamil Belediye Başkanını ziyaret eden Mardin’liler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (Marev)  Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkerim Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, yapılan projeleri çok beğendiklerini ve gelişen bir şehrin ilçe başkanı olarak Fadıloğlu’nun yaptığı eserler ile büyük katkı sağladığını vurguladılar. Arslan ayrıca ; “Vakıfımız olarak aktif bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Devamlı görüşme içinde olduğumuz Şehitkamil Belediye Başkanımızı da bu kapsamda makamında ziyaret ettik. Çalışmalarından bir Gaziantep‘te ikamet eden vatandaş olarak memnunuz. Üçüncü yılına girerken yaptığı büyük eserlerden ötürü de kendisini şahsım ve yönetimim adına tebrik ediyorum ” dedi.

 

FADILOĞLU; PROJELERİMİZİ YARINLARIMIZI DÜŞÜNEREK YAPIYORUZ 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şehrin aktif vakıflarından biri olan Mardin’liler Eğitim ve Dayanışma Vakfının ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu ve her zaman sivil toplum kuruluşları ile görüşüp, fikir alış verişlerinde bulunduklarını söyledi. Başkan Fadıloğlu ; “Görevimizin üçüncü yılını da yaptığımız güzel projelerin halkın isteklerini karşılamasından ötürü haklı sevincini yaşıyoruz. Bizler bu projelerin etüt, planlama, uygulama aşamasından, faaliyete geçiş aşamasına kadar bütün halkımız ve sivil toplum kuruluşları ile fikir alış verişinde bulunuyoruz. Çünkü yaptığımız her proje maliyet açısından büyük bütçeler ile yapılırken, en önemlisi halkımızın ihtiyacını karşılaması ve gelecek nesillerimizin de bunlardan en iyi şekilde faydalanıp daha rahat yaşamaları için büyük önem taşımakta. Bu yüzden kurumlarımız ile aktif çalışmalarımız devam ettireceğiz ve kaliteli projeler ile vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz ” dedi.

Kalabalık bir yönetim kurulu ile gelen, Mardin’liler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (Marev)  Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkerim Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Fadıloğlu ile üçüncü yılın anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler ve yapılan projelerden dolayı tebrik ettiler.