HİZMET SEVİNCİ

Göreve gelir gelmez, bu köylere sorunları tespiti için ziyaretlerde bulanan Başkan Fadıloğlu, “Merkez mahallelerimiz ne hizmet alıyorsa, köylerimizde aynı şekilde hizmet görecek” dedi. Köylülerin tüm sorunlarını tek tek not alarak, anında çözülmesi için talimat veren Başkan Fadıloğlu’nun bu tutumu muhtar ve mahalle sakinlerinin yüreğine adeta su serpti.

KÖYLÜLER RAHAT BİR NEFES ALDI
    Şehitkamil ilçesi sınırları içerisinde yer alan ve yasa ile mahalle statüsüne geçen köylerde sorunların bir bir çözülmesi, mahalle muhtarlarının ve vatandaşların yüzünü güldürüyor. Mahalle statüsüne geçmeleriyle birçok konuda hizmet bekleyen köylüler, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun,
‘Sizin sorunlarınız, bizim sorunlarımızdır. En Kısa sürede yaşamsal alandaki rahatlığa kavuşacaksınız”
açıklamasıyla rahat bir nefes aldılar.

SORUNLARIN YERİNİ, HİZMETLER ALDI
    Her hafta değişik köylerin muhtar ve sakinleriyle bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, mahalle statüsüne geçen
Işıklı, Zülfikar, Karadede, Dımışkılı, İbrahimli, Kozluyazı, Tuğlu, Bedirkent, atabek, Karahöyük, Göksüncük, Hamurkesen, Erikli, Karacaburç, Sinan, Küllü, İbrahimşehir, Beylerbeyi, Bilek, Hürriyet, İstiklal, Hacıkamber, Nesimi, Cumhuriyet ve Sam köylerinde
geniş bir inceleme yaparak, sorunların çözümü işi ekipleri görevlendirdi. Köylülerin diğer kurumlarla olan sorunlarında da duyarlı davranan başkan Fadıloğlu, “Belediye yetkileri dışında olan sorunlarıda ilgili kurum yetkililerine iletmek suretiyle vatandaşlarımızı rahata kavuşturuyoruz” dedi.

BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
    Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Başkan yardımcıları ve icracı müdürlerin yerel seçimlerin ardından zaman kaybetmeden sorunlarla yüzleşmesi, köylü vatandaşların büyük takdirini topladı. Mahalle muhtarı ve vatandaşlar, “Başkanımıza gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Bizlere sadece oy için gelmediklerini bugün çok daha iyi anlıyoruz. Güvenimizi boşa çıkartmadıkları için kendisine ve ekibine yürekten teşekkür ediyoruz. Bu ülkenin ve bu kentin böyle çözümcü, sözünün eri ve ufku geniş başkanlara ihtiyacı var. Kendisine başarılar diliyoruz” diye görüş belirttiler.