HİZMET ZİNCİRİNE VEKİLLERDEN TEŞEKKÜR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Geziye Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Ali Şahin, Derya Bakbak, İl Başkanı Ahmet Uzer, İlçe Başkanı Hasan Coşkun, İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ve çok sayıda partili katıldı.

PROJELER TÜM AYRINTILARILA ANLATILDI

Sosyal Belediyeciliğin gereklerini yerine getiren ve yaptığı projelerle vatandaşların takdirini kazanan Şehitkamil Belediyesine bir övgüde Gaziantep Milletvekilleri ve Ak Parti teşkilatından geldi. Başkan Fadıloğlu tarafından öncesinde slayt gösteri ile bilgilendirilen vekiller ardından gün boyu projeleri gezerek hizmetleri yerinde gördü.  Katı Atık Ayrıştırma tesislerinden başlayan gezide sırasıyla Beykent toplu konut alanları Dülük Tabiat Parkı, izci kampı, biyolojik gölet, alleben yüzme havuzu, inşaat aşamasında ki belediyemizin yaptırdığı dershane ve Mereveşehir’ de yapılan yüzme havuzunda noktalandı. Hizmet zinciri diye nitelendirilen projeler hayran bıraktı.

BAŞKAN FADILOĞLU ÇOK İŞLER BAŞARMIŞ

Gaziantep’i sadece Türkiye’nin değil Dünya’nın önemli şehirlerinden biri olarak nitelendirmek gerektiğini ifade eden Gaziantep Ak Parti Milletvekili Ali Şahin; “Son on beş yılı Gaziantep dışında geçirmiştim. Açıkçası Gaziantep’i bu denli güzel bulabileceğimi düşünmüyordum. Gaziantep’te yapılacak çok iş var zannediyordum. Fakat başkanlarımız o kadar güzel işler çıkarmışlar ki burada sosyal hizmetlerin yanı sıra sportif olarak da birçok şeyi başarmış olarak gördüm. Başkan Fadıloğlu sadece Türkiye için değil yerel yöneticilik anlamında Dünya’ya örnek olabilecek hizmetler yapmış” dedi.

SOSYAL TESİSLER BAYANLAR VE ÇOCUKLAR İÇİN BÜYÜK KAZANÇ

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise; “Sosyal tesisler özellikle hanımların ve çocukların kendilerini geliştirmesi ve sosyal hayata daha çabuk uyum sağlayabilmesi adına büyük katkı vermektedir. Bunlar yabana atılacak hizmetler değil. Başkan Fadıloğlu’nu bu hizmetlerinden dolayı kutluyorum” dedi.