HOŞGELDİN RAMAZAN

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


EYÜPSULTAN MAHALLESİ EĞLENCEYE DOYDU

Bu sene Ramazan ayında teravih namazının geç saate denk gelmesi dolayısıyla Ramazan etkinliklerini çocuklara yönelik hazırlayan Şehitkamil Belediyesi, Eyüpsultan Mahallesi Uzay çatılı Pazar yerinde çocuklar için unutulmaz bir Ramazan etkinliği düzenledi. Çocukların yaklaşık iki saat boyunca eğlenerek geçirdikleri etkinlikler hep birlikte oynanan oyunlarla sona erdi. Ramazan ayının ilk günü başlayan ve aralıksız olarak 20 gün boyunca belirlenen mahallelerde düzenlenecek olan Ramazan etkinliklerinde Hacivat Karagöz oyunları, Animasyon Gösterileri, Gölge Oyunu, yarışmalar ve birbirinden güzel eğlenceli şovlar çocuklar için sergilenecek.

MAHALLEMİZ ŞENLENDİ

Eyüpsultan mahalle muhtarı Vakkas Maytap; “ Ramazan geleneğinin belediyemiz sayesinde yaşatılıyor olması çok güzel. Çocuklarımız burada geçmişten günümüze kadar gelen ve kültürümüzün bir parçası olan çeşitli gösterileri izliyorlar. Böylece gelecek nesillere de bu kültürümüzü aktarmış oluyoruz. Çocuklar burada doyasıya eğlendiler. Onlar için de güzel bir etkinlik oldu. Bu tarz etkinliklerin sürekli yapılmasını istiyoruz. Başkanımıza bu etkinliği düzenlediği için teşekkür ediyoruz” dedi.

YAŞASIN RAMAZAN

Etkinlikte doyasıya eğlenen çocuklar ise; “Çok güzel vakit geçirdik. Burada Karagöz ve Hacivat oyununu izledik. Evet hayır yarışması oynadık. Çok güzel bir eğlence oldu. Başkanımıza bu Ramazan da bizi de unutmadığı için çok teşekkür ediyoruz” dediler.