HUZUR EVİNDE, GÜLEN GÖZLER

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


HUZUREVİNDE, HUZUR ORTAMI…

Gaziantep Huzurevi’nde yaşayan yaşlıların rahatını ve sağlığını düşünerek huzurevi bahçesini baştan sona yenileyen Şehitkamil Belediyesi, huzur evi sakinlerinin gönlünde taht kurdu. Yapılan yeniliklerle yeni bir kimliğe bürünen parkta rahatça hareket eden ve istedikleri gibi vakit geçiren yaşlılar, hayatlarından son derece memnun.

Daha önceleri bakımsız bir vaziyette duran ve pek kullanılmayan bahçe, çalışmaların ardından huzurevi sakinlerinin ilgi odağı haline geldi. İlçe genelinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Şehitkamil Belediyesi’nin huzurevinde böyle bir çalışma yapması en çok yaşlıları sevindirdi.

TEMİZ HAVADA SPOR YAPIYORUZ…

Huzurevinin bahçesini yeniden revize eden ve bu sayede daha kullanışlı hale getiren Şehitkamil Belediyesi, yürüyüş parkuru, değişik spor ve fitness aletleri ile huzurevi sakinlerinin, huzur bulacakları bir mekan haline getirdi. Boş vakitlerinde bahçeye çıkarak spor aletleri, yürüyüş parkurunda zaman geçiren huzurevi sakinleri şarkı söylemeyi de ihmal etmiyorlar.

BAŞKANIMIZ BİZİMLE YAKINDAN İLGİLENİYOR…

Yapılan hizmetlerinden son derece memnun olduklarına dile getiren huzurevi sakinleri, “Buradaki bahçe daha önce bakılmaz durumdaydı. Şehitkamil Belediyesi burayı tekrar düzenleyip bize kazandırdı. Şimdi burada unutulmaz hoşça vakitler geçiriyoruz. Yeri geliyor gülüyoruz. Yeri geliyor eğleniyoruz. Bahçemizin yenilenmesiyle çok mutlu olduk. Bizlere bu imkanı sağlayan başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dediler.