HUZUREVİ DERNEĞİ BAŞKAN FADILOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

Gaziantep Huzurevi Derneği başkanı Günden Dai, Huzurevi derneği olarak Şehitkamil belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. Dai yaşlılara sahip çıkmak ve her zaman hatırlayıp onların sorunlarını dinleyip bi nebzede olsun onlara destek olup hayata bakış açılarını güzelleştirmek gerektiği söyleyerek, belediye başkanımızın da bu konudaki hassasiyetini yakinen bilen birisi olarak teşekkür ziyaretinde bulunduklarını ve derneğin yaptığı faaliyetler hakkında bilgiler verdiklerini belirtti.

Sivil Toplum örgütleriyle her zaman diyalog içerisinde olduklarını belirten Başkan Fadıloğlu, gerek huzur evinde gerekse kimsesiz yaşlılarımıza gereken özveride bulunacaklarını belirterek, “Yeter ki fikirlerimiz ve ruhumuz yaşlanmasın. Ben öyle gençler görüyorum ki, tavırlarıyla, düşünceleriyle adeta hayata küsmüşler. Ama öyle yaşlılarımız var ki, bin gence taş çıkartırlar. Yaşlılarımız bizim baş tacımız, akıl kaynağımızlar. Allah onları başımızdan eksik etmesin” dedi. Başkan Fadıloğlu, ziyaretlerinden dolayı Gaziantep Huzurevi Derneği Başkanı Günden Dai ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.