İFTAR SONRASI MUHABBET

DOĞA İLE İÇ İÇE İFTAR KEYFİ

Haftada en az 20-25 Bin kişinin uğrak yeri haline gelen Dülük Tabiat Parkı Ramazan ayı münasebetiyle iftarını burada açmak isteyen vatandaşlarla dolup taşıyor. Biyolojik Göletin kenarına kurulan sofralarda iftarını açan vatandaşlar aynı zamanda doğa ile iç içe bin bir çeşit bitki arasındaki gölet manzarasının keyfini yaşıyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu bu münasebetle iftarını açmak için Dülük Tabiat Parkına gelen vatandaşları ziyaret etti. Tek tek ailelerin iftar sofralarına konuk olan Başkan Fadıloğlu, çocuklarla ve ailelerle sohbet etti.

BURASI GAZİANTEP’E KAZANDIRILMIŞ MUHTEŞEM BİR ESER

Başkan Fadıloğlu’nun ziyareti ile mutlu olan aileler; “Başkanımız soframıza konuk oldu. Bizlerle muhabbet etti. Biz de kendisine Gaziantep’e böyle bir eser kazandırdığı için teşekkür ettik. Yazın sıcaklarda bizler gidip de oturabileceğimiz bir yerin eksikliğini yaşıyorduk. Şimdi görüyoruz ki belediyemiz muhteşem bir gölet oluşturmuş. Havalar sıcak olduğundan iftarımızı serin ve güzel bir yerde yapmak istedik. Burası bizim için çok ideal bir yer. Burada geç saatlere kadar çocuklarımızla eşlerimizle rahatça oturabiliyoruz. Burası gayet güvenli bir yer haline gelmiş. Eskiden olsa buralarda hava karardıktan sonra durmak mümkün olmazdı. Ailelerimizle bile zor gelirken, şimdi tek başımıza rahat rahat dolaşabiliyoruz. Çok güzel bir hizmet Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.