İL KADIN KOLLARINDAN BAŞKAN FADILOĞLU'NA TAM NOT

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen hizmet sunumuna Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Başkan Yardımcıları, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü, Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ve çok sayıda partili bayanlar katıldı.

BAŞKANIMIZIN HERZAMAN DESTEKCİSİ OLACAĞIZ
Programda bir konuşma yapan Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü; “Geçtiğimiz pazar günü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin, Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek, Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Gaziantep Milletvekilimiz Hüseyin Çelik, Gaziantep Milletvekillerimiz ve çok sayıda protokol mensubunun katılımı ile gerçekleştirdik. Yeni yönetimimizle birlikte Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret etmek istedik. Hizmet bakımından çok güzel projelere imza atan Başkanımızın her zaman destekçisi olacağız. İnşallah daha güzel yarınlar için hep birlikte çalışacağız” dedi.   

BİZLER YAPTIĞIMIZ İŞLERLE ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLMALIYIZ  
Gaziantep İl Kadın Kollarına üç yıllık faaliyetlerini anlatan ve bu işin bir ekip işi olduğunu belirten Başkan Fadıloğlu; “Yaptığımız işin her fırsatta hakkını vermemiz lazım. Vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu bizim için çok önemli.  Bizler yaptığımız işlerle çözümün bir parçası olmalıyız. Bu yüzden hepimiz el ele vererek bizden sonraki nesillerin daha iyi şartlarda yaşaması adına uğraş vermeliyiz. Üç yıllık hizmet dönemimiz içerisinde ekibimizle birçok önemli projelere imza attık. Bunlardan bir tanesi ise içinde bulunduğumuz Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi.”

ÜÇ YILDA 204 ÖNEMLİ PROJEYE İMZA ATTIK
Şehitkamil Belediyesi olarak üç yılda 204 önemli proje hazırladıklarını da dile getiren Başkan Fadıloğlu; “Bu projelerden 130 tanesi tamamlanarak hizmet veriyor. 15 tanesi inşaat aşamasında ve 59 tane proje etüt ve proje aşamasındadır. Bu projelerde ağırlıklı olarak eğitime yatırım yapıldı. İçinde bulunduğumuz bu yılda çeşitli konularda atak yapmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarda sizlerinde yanımızda olması bizlere güç verir. Hizmetin kalitesini daha da arttırmak için belediye olarak elimizden geleni yapacağız. Amacımız şehrimizin ve ilçemizin daha da kalkınmasını sağlamaktır" dedi.

BAŞKAN FADILOĞLU İL KADIN KOLLARIYLA YEMEK YEDİ
İl Kadın Kollarına üç yılda yaptığı faaliyetleri slayt gösterisi ile anlatan Başkan Fadıloğlu, zaman zaman da ilçe ile ilgili merak edilen sorulara yanıt verdi. Yapılan sunumun ardından Filiz Üzücü ve ekibi ile birlikte yemek yendi.