İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'DEN BAŞKAN FADILOĞLU'NA ZİYARET

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesinde gerçekleşen buluşmada, Gaziantep’in eğitim öğretim alanında bulunduğu konum ve yapılması gerekenler kısaca ele alındı.

Başkan Fadıloğlu; “Milli eğitim aklı ve vicdanı hür bireyler yetiştirir”

Başkan Fadıloğlu; “Milli Eğitim bir ülkede birçok şeyi ifade eder. Milli Eğitim; Bir taraftan gelecek nesillerin, toplumsal ve sosyal hayata sağlıklı adaptasyonunu sağlarken diğer taraftan da aklı ve vicdanı hür bireyler yetiştirilmesini sağlar. Bizlerde hazırladığımız projelerle özellikle ilköğretim seviyesindeki çocuklarımızın sosyal gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz. Son dönemde hayata geçirdiğimiz Yeşil Okul ve Bi Dünya Yeşil projeleriyle öğrencilerimizin bilinçsel gelişimini hedeflerken, Satranç ve Spor turnuvalarıyla da fizyolojik gelişimlerini hedefliyoruz ” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu bundan sonrada Eğitim ve Öğretime verdikleri desteğin devam edeceğini belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin

Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin ise; Şehitkamil Belediyesi’nin Milli Eğitim’in çalışmalarına verdikleri destekten çok memnun olduklarını ve bunun devamını dilediklerini ifade etti.

Başkan Fadıloğlu’na eğitime katkılarından dolayı plaket

Ziyaret sonunda Bilim Kültür şenlikleri ve Okullarda sporu geliştirme etkinliklerine verdiği destekten ötürü İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Başkan Fadıloğlu’na Plaket ve teşekkür belgesini takdim etti.