İLAHİYATÇI PROF. DR. NİHAT HATİPOĞLU BAŞKAN FADILOĞLU?NU ZİYARET ETTİ

İLAHİYATÇI NİHAT HATİPOĞLU’NDAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

 

Başkan Fadıloğlu’nun çok başarılı çalışmalarda bulunduğunu söyleyen İlahiyatçı Hatipoğlu, Gaziantepliler ile bir araya gelmekten memnun olduğunu belirtti. Bu tür dini programlara sürekli ev sahipliği yapan Başkan Fadıloğlu’na teşekkür eden Hatipoğlu, “Bu tür kültürel faaliyetler toplumun çok ihtiyaç duyduğu birliğimizi beraberliğimizi pekiştiren faaliyetlerdir. Sevgili başkanımızı tebrik ediyorum. Bu güzel oluşuma vesile oldukları için. Biz bu tür günlerde, manevi duygulardan haz duyuyoruz. Şehitkamil Belediyesi de buna her zaman öncülük ediyor. Bu mana da sosyal ulviyi pekiştiriyorlar. Bu yıllarca ihmal edilmiş, şuanda da hassasiyetle yapıyorlar. İhmal edilmiş olan sosyal yapı, bu tür organizasyonlarla pekişmiş oluyor. Son derece memnunum” dedi.

 

“Güzel hizmetlerin bu şekilde büyüyerek devam etmesini arzu ederim” diyen Prof. Dr. Hatipoğlu, “Biliyoruz ki, Gaziantep’imizde dinini, vatanını seven insanlar var. Gaziantep’te sadece Gaziantepliler yok. Farklı insanlarda var. Farklı insanlar Kur’an-ı Kerim’i seven, Peygamber Efendimiz’i (s.a.v) seven insanlar. Biz de burada Allah, Peygamber Efendimiz (s.a.v)  ve Kur’an diyeceğiz. Olması gerekenleri söyleyeceğiz. Vatandaşlarla bizi bir araya getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“BU TÜR PROGRAMLARI İMKANLAR ÖLÇÜSÜNDE YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fadıloğlu ise, “Nihat Hatipoğlu hocamızı tekrar Gaziantep’te Şehitkamil’de ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gönül ister ki, bu tür güzel programları daha sık vatandaşımız ile bir araya getirelim. Muharrem Ayı’nın bereketi dahilinde inşallah hemşerilerimiz ile birlikte olacağız. Allah razı olsun hocamız zaten televizyonlarda vatandaşlarımızı, milletimize hitap ediyor. Özellikle Gaziantep’te bire bir yüz yüze görüşebilme imkanını bulmak istiyorduk. Sağ olsunlar kırmayarak bugün Gaziantep’te misafirimiz oluyorlar. İnşallah hoş bir sohbet olur. Bereketi de inşallah artarak devam eder. Her zaman hocamızla birlikte bu programları devam ettirmeye gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından Başkan Fadıloğlu, İlahiyatçı Prof. Dr. Hatipoğlu’na Gaziantep yöresine ait çeşitli hediyelerde bulundu. Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.