İLİMİZDEKİ AB PROJELERİ'NE DESTEK VERMEYE HAZIRIZ

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

   tenceresi” projesi kapsamında Gaziantep’e gelen 7 ülkeden 24 öğretim görevlisi Gaziantep gelerek proje kapsamında bazı çalışmalar yaptılar. Ayrıca çeşitli kurum ve kuruluşlarda ziyaretlerde bulunun öğretim görevlileri Şehitkamil belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ederek proje konusunda bilgiler verdiler.

             Ziyaretten son derece memnun olduğunu dile getiren Şehitkamil belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu konuklara Şehitkamil ilçesi ve Şehitkamil belediyesi hakkında bilgiler verdi. Şehitkamil belediyesi olarak çeşitli konularda Avrupa birliği projeleri hazırladıklarını dikkat çeken Fadıloğlu: “Avrupa birliği projeleri ülkelerin birbiriyle olan ilişkilerini önemli katkıda bulunmaktadır.

             Bugün Türkiye başta olmak üzere İspanya, Polonya, Romanya, Galler, Bulgaristan, Yunanistan 7 ayrı ülkeden gelen öğretim görevlilerini Gaziantep’te ağırlamaktan büyük onur duyduk, onlara ilimizin tarihi dokusunu ve kültürünü anlatma fırsatı oluşmuştur ben bu projeyi hazırlayan ve destekleyen herkesi yürekten kutluyorum” dedi.

            Konuşmasının ardından konukların sorularını da yanıtlayan başkan Fadıloğlu, bu projeye Şehitkamil belediyesi olarak destek vereceklerini ifade etti. Ziyaretin sonunda Şehitkamil belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu Gaziantep’in el işlemesi bakır fincan hediye etti ve daha sonra belediye binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.