İNŞAAT MÜHENDİSLERİ BAŞKAN FADILOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BAŞKANIMIZ DA BİZE HER KONUDAÇOK YAKIN VE SICAK DAVRANDI
Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Genel kurulda bütün belediyelerle birlikte hareket edeceğimizi ve onlara her konuda yardımcı olacağımıza söz verdiklerini belirten Melih Meriç; "Hem meslektaşlarımızın hem şehrimizin sorunlarını çözme konusunda nasıl katkı sağlayabiliriz diye buradayız. Başkanımız da bize bu konuda çok yakın ve sıcak davrandı. Bundan sonra ekibimiz ve Başkanımızın desteği ile birlikte Gaziantep için yapılabilecek en iyi projeleri yapmaya gayret edeceğiz" dedi.

ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞARAK ŞEHRİMİZE MODERN, SAĞLAM VE GÜVENLİ BİNALAR YAPMAK GÖREVİMİZ
İnşaat Mühendisleri Odasının ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten ve yeni yönetime görevlerinde başarılar dileyen Şehitkamil Belediye Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Sürekli büyüyen ve gelişen şehrimizde sağlam ve güvenli binalar yapmak adına İnşaat Mühendislerine her türlü desteği vermeye hazır oldukların belirtti. Başkan Fadıloğlu; "Her zaman olduğu gibi kurumlar arası işbirliği içerisinde bundan sonra da hep birlikte hareket edeceğiz. Ortak akıla önem veren bir belediyecilek anlayışı ile çalışıyoruz. Gaziantep devamlı büyüyen, göç alan ve gelişen bir şehir. Şehirlerin de yaşayan varlıklar gibi ihtiyaçları değişkenlikler gösteriyor. Bu değişime ayak uydurabilmek adına, yapılan çalışmaları İnşaat Mühendisleri Odamızla birlikte bire bir takip edeceğiz" dedi.

İLİMİZ VE İLÇEMİZ İÇİN FAYDALI VE GÜVENLİ PROJELERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ
En kısa sürede kendi ekibimiz ve İnşaat Mühendisleri Odasının ekibi ile çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Başkan Fadıloğlu; "Bundan sonraki süreçte İnşaat Mühendislerinden gelen talep ve belediyemizden gelen talepler bir potada düşünülerek en kısa süre de çözüm odaklı çalışmaya gayret göstereceğiz. Önümüzdeki süreçte yaptığımız çalışmaların üstüne koyarak Gaziantep'imiz ve Şehitkamil ilçemiz için faydalı ve güvenli projelere imza atmaya devam edeceğiz. Bu hususta Şehitkamil Belediyesi olarak elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız" dedi.