KARACAOĞLAN SOSYAL TESİSİ HİZMETE AÇILDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Törene, AK Parti Gaziantep milletvekili adayları, Halil Mazıcıoğlu, Ali Şahin, Derya Bakbak, Adem Yücel, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz, İl Genel Meclis Üyeleri, Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Fadıloğlu: "Bölge Halkının İhtiyacına Göre Hizmetler Yapmaya Çalışıyoruz"

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ilçede bölgelerin ihtiyacına göre hizmetler yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Fadıloğlu, açılışı yapılan tesiste, anne çocuk merkezi, etüt merkezi, taziye bölümleri olduğunu belirterek, "Şehitkamil Belediyesi olarak sosyal belediyecilik faaliyetlerine gelinen noktadan daha ileriye götürmek adına talip olduk. Allah'a şükür şu anda merkezde ihtiyacı olan tüm mahallerimizin sosyal tesislerini hayata geçirmeye devam ediyoruz. Anne Çocuk merkezi'nde okul öncesi çocukların eğitimi ile okuma yazma bilmeyen annelerimiz için okuma yazma kursları var. Her şeyi Milli Eğitim'den beklemek doğru değil. Biz de belediye olarak bu alanda hizmetler vermeye çalışıyoruz. Tesisin üçüncü katıda SBS eğitim kursları var. Burada da hocalarımız nezdinde çocuklarımız sınavlara hazırlanıyorlar. Fiziki şartları oluşturduktan sonra veliler olarak buralara sahip çıkmak sizlere düşüyor. Çünkü buralar sizin paralarınızla yapılıyor. Burada ekonomik olarak çalışmalar yaptık. Her türlü detayları düşündük. Burası doğalgazla ısınacak. Tesisin vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Fadıloğlu ve ekibini çalışmalarından dolayı kutlayan Kaymakam Mehmet Aydın ise, "Şehitkamil Belediyesi alt yapı hizmetlerinin ötesinde vatandaşların sosyal ihtiyaçlarına yönelik çok başarılı çalışmalar yapıyor. Şehitkamil Belediyesi Türkiye'de, sosyal belediyecilik alanında hizmet veren belediye açısından önde gelen belediyeler arasında gelmektedir. Bu konuda çalışmalar yapan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Milletvekili adayı Halil Mazıcıoğlu da konuşmasında, "Bu hizmetleri yapan bütün ekibe teşekkür ediyorum. Bu tesiste kimin emeği varsa Allah razı olsun. Belediyemiz vatandaşlarımız için bu tesisi yapmış kendilerine hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Sosyal Tesis protokol üyelerinin kurdele kesmesiyle hizmete açıldı. Tesisi gezen protokol üyeleri anne ve çocuk merkezini, okuma-yazma kursu gören yaşlı insanları, SBS'ye hazırlanan çocukları, kreşlerde ders gören minik öğrencileri ve el işi ile uğraşan kadınları ziyaret ederek onlarla tek tek sohbet etti.