KARDEŞ İLÇELERDE TİYATRO KEYFİ

Ramazan Ayı’nın sonlarına doğru yaklaşılırken Şehitkamil Belediyesi, Ramazan etkinliklerine kardeş Belediyeleri de dahil etti. Önceki hafta Karkamış İlçesinde bulunan güzel bir gösteri sergileyen Tiyatro ekibi bu hafta ise Araban ilçesinde vatandaşlara ve çocuklara neşeli dakikalar yaşattı.

Araban ilçe merkezinde Vali Abdulkadir Aksu Gençlik Parkında hazırlanan, çocuk tiyatrosu ve animasyon gösterisini izleyen minikler bol kahkahalı ve zevkli dakikalar yaşadı. Tiyatro ekibi gösterilerinin ardından çocukları sahneye alarak yarışmalar düzenledi. Yarışmalarda dereceye giren çocuklara balon hediye edildi. Gösteri sonrası bütün çocuklara da balon dağıtıldı. Düzenlenen program sayesinde hoşça vakit geçirdiklerini söyleyen çocuklar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür ettiler.