KARNE SEVİNCİ YERİNİ KEYFE BIRAKTI
Şehitkamil Belediyesi, 2016-2017 eğitim öğretim yılı sonunda Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilkokul ve orta okullarda eğitim gören 140 bin öğrenciye, oyun merkezi ve lunapark biletleri hediye etti. 9 Haziran Cuma günü yaşanan karne heyecanından sonra öğrenciler, yaz tatiline keyifli bir başlangıç yaptı. “Yaşasın Tatil” etkinliği; Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep M1 AVM ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği içerisinde yürüttüğü çalışmayla gerçekleştirildi.
ÖĞRENCİLER, HEYECANLI VE NEŞELİ ZAMANLAR YAŞIYOR
Yoğun bir eğitim-öğretim maratonun ardından şimdi tüm öğrenciler için tatil zamanı başladı. Öğrencileri uzun bir tatil süreci bekliyor. Eğitim-öğretim yılı içerisinde birbirinden farklı proje ve etkinliklerle öğrencilerin her zaman yanında olan Şehitkamil Belediyesi, karne heyecanı yaşayan öğrencilere özel bir jest yaptı. 140 bin öğrenci, Şehitkamil Belediyesinin karne hediyesiyle heyecanlı ve keyifli zamanlar geçiriyor.
Karne hediyesi olan lunapark ve oyun merkezi etkinliklerine katılan öğrenciler, heyecanlı ve neşeli zamanlar geçirdiklerini ifade etti. Hediyenin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren öğrenciler, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ TARİHİ MAHALLELERDE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİ EVİNE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN EVİ YANAN KÖMEK AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE KÜLTÜR TURLARI 2025’E DAMGA VURDU
ŞEHİTKAMİL’İN GENÇ SPORCULARINDAN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK GURURU
BAŞKAN YILMAZ’DAN İSTANBUL’DA ÖNEMLİ TEMASLAR
BAŞKAN YILMAZ KARŞIYAKA’DA KADINLARLA BULUŞTU
ŞEHİTKAMİL’DE YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI