KARŞIYAKA OTO TAMİRCİLER SİTESİNİN YENİ MEKÂNINA SIFIR ASFALT YAPILDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın



BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN OTO TAMİRCİLER SİTESİNE YAKIN İLGİ

Şehitkamil Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte sıfır asfalt çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, oto tamircilerine özel olarak yapılan Karşıyaka Oto Tamirciler Sitesinde sıfır asfalt yapımına kalabalık bir ekiple start verdi.

YENİ VE MODERN OTO TAMİRCİLER SİTESİNE SIFIRDAN ASFALT

Geçtiğimiz günlerde havaların ısınmasıyla birlikte sıfır asfalt çalışmalarına start vereceklerini açıklayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vermiş olduğu sözü tuttu. Şehitkamil Belediyesine bağlı bir çok semtte kalabalık bir ekiple çalışmalara başlayan Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri oto tamircilerinin yeni taşınacağı yer olan Aydınlar Mahallesi Karşıyaka Oto Tamirciler Sitesinde sıfır asfalt çalışmalarına başladı. Şehrin göbeğinde ve uygunsuz şartlarda hizmet veren oto tamircileri yapılan bu çalışmayla modern ve sağlıklı mekânlarına kavuşmuş olacaklar.

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BİZLERE KATKISI ÇOK BÜYÜK

Karşıyaka Oto Tamirciler Sitesi esnafları yaptıkları açıklamalarda “ Buranın bize kazandırılmasında Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun büyük katkısı oldu. Bu sayede güzel ve modern bir çalışma mekanına sahip olduk. Başkanımız bizlere verdiği sıfır asfalt sözünü tutarak yollarımızı sıfırdan yapıyor. Böylelikle bizler artık daha rahat ve sağlıklı bir çalışma ortamı bulacağız. Katkılarından dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.