KAYAÖNÜ SEMT SAKİNLERİ?NDEN BAŞKAN FADILOĞLU?NA ÖVGÜ

VATANDAŞIN SORULARINI İÇTENLİKLE YANITLADI

Cuma namazını Kayaönü Mahallesi’nde bulunan Bilal El Habeş-i camiinde kılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, namaz çıkışı vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi. Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcılarının da katıldığı ziyarete Şehitkamil Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.

BELEDİYEMİZİN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUNUZ

Semt sakinleriyle bire bir konuşarak fikir alışverişinde bulunan Başkan Fadıloğlu vatandaşların sorularını içtenlikle yanıtladı. Samimi konuşmalar içerisinde gerçekleşen ziyarette vatandaşlar ve esnaf ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Başkanımızın Cuma namazı çıkışı bizleri ziyaret etmesi ve sorunlarımızı dinlemesi bizleri çok mutlu etti. Belediyemizin çalışmalarını çok beğeniyoruz. Temizlik başta olmak üzere diğer çalışmalar aksamadan bize ulaşıyor. Bizde başkanımıza bu çalışmalardan ötürü teşekkür ettik” dediler.