KENT GÖNÜLLÜLERİ DÜLÜK'TE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Kent Gönüllüleri Projesinde görev alan öğrenciler için verilen yemeğe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Gaziantep Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Mutaf, Öğretim Görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

BİRÇOK PROJEDE BİRLİKTE HAREKET EDİLİYOR

Ortak işbirliği çerçevesinde Gaziantep Üniversitesi ve Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen Kent Gönüllüleri projesi faaliyete geçtiği günden bu yana öğrencilere hem okul hem de sosyal hayatlarında kendilerine artı bir değer katmaya devam ediyor. Öğrenciler okulda öğrendikleri derslerle kalmayıp aynı zamanda da Şehitkamil Belediyesi’nin sosyal anlamda hayata geçirdiği bir çok projede yer alarak üzerlerine düşen sosyal sorumlulukları da yerine getirmiş oluyorlar.

 

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNİN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ

Toplumsal Duyarlılık Projesi mimarlarından olan Prof. Dr. Mehmet Mutaf ; “Toplumsal Duyarlılık Projeleri kapsamında birçok alanda öğrencilerimizi bu işlere adapte ettik. Bu projeler öğrencilere eminim ki olumlu yönde katkılar sağladı. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’da desteklerini esirgemeyerek projeye büyük katkı sağladı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

PROJE KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERE DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Kent Gönüllüleri Projesinin öğrencilere olduğu kadar Belediye faaliyetlerine de büyük katkı sağladığına vurgu yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ; “Sosyal hayatın gereklerine uygun olarak öğrencilerimiz Belediyemizin birçok faaliyetine katıldılar. Bu anlamda ileride okullarını bitirip iş hayatlarına atılacak öğrencilerimiz için bu gibi sosyal sorumluluk projeleri olumlu referans olacaktır. Ben bütün öğrencilerimize bu projeye katıldıkları ve verdikleri olumlu katkılardan ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

BELEDİYEMİZ SAYESİNDE FARKLI BİR GÜN YAŞADIK

Okuldaki derslerin yanı sıra yaşadıkları sınav streslerini de atmak için sosyal sorumluluk projelerinin kendileri için güzel bir etkinlik olduğunu vurgulayan öğrenciler “Belediye Başkanımızın bizim için böyle bir organizasyon tertiplemesi çok güzel. Bizler okul haricinde sosyal sorumluluk anlamında yaptığımız işlerden çok mutluyuz. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Başkan Fadıloğlu konuşmaların ardından Kent Gönülleri Projesinde yer alan öğrencilere kebap pişirdi. Yemeğin ardında Başkan Fadıloğlu öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdi.