
KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARI VATANDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
BOZUK VE ÇAMURLU YOLLARDAN ESER KALMADI
Bozuk, tozlu ve çamurlu mahalle olan köy yollarını baştan aşağı kilit taşıyla yenileyerek güzelleştiren Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasını memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, yapılan çalışmalarla mahallelerinin çehresinin değiştiğini söylediler. ‘Her Yere Hizmet’ parolasıyla çalışan Şehitkamil Belediyesi, ortaya koyduğu çalışmalarla takdir kazanıyor. Özellikle kış mevsiminde çamurdan geçilmeyen yollar, döşenen kilit taşlarıyla hem temiz bir görünüme hem de sağlıklı bir yola kavuştu. Daha önceleri yolların bozuk ve toprak olmasından dolayı yürümekte dahi zorlanan yaşlı ve çocuklar şimdi ise yapılan kilit taşları sayesinde rahatça hareket edebiliyorlar. Kilit taşının yapılmasıyla özellikle çocuklar arkadaşlarıyla birlikte diledikleri gibi oyun oynayıp eğlenebiliyorlar.
“KİLİT TAŞI İLE MAHALLEMİZİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ”
Şehitkamil Belediyesi’nin çok kısa sürede kilit taşı çalışması yaparak mahallelerini güzelleştirdiklerini belirten Nesimi Mahalle Muhtarı Mevlüt İnce, “Daha önceleri yollarımız tozda, topraktan ve çamurdan geçilmiyordu. Ayrıca kilit taşı döşenen yollarımız kötü görünüm oluşturan arazilerden ibaretti. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu kısa süre içinde burada bir kilit taşı başlatarak yollarımızı ve mahallemizin çehresini değiştirdi. Mahalle halkımız ve bizler Şehitkamil Belediyemizin çalışmalarından son derece memnunuz. Hizmeti bizlerden esirgemeyen ve daima yanımızda olan başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
“ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NİN HİZMETLERİNDEN MEMNUNUZ”
Şehitkamil Belediyesi’nin çalışmasından memnun olduklarını dile getiren Erikli Mahalle Muhtarı Şakir Akbağ, “Bölgemizde başlatılan kilit taşı çalışmasıyla bundan sonra toza dumana mahkum olmayacağız. Daha öncede sorunlarımıza güler yüzle çözüm bulan belediyemize teşekkür ediyorum. Kilit taşı çalışmalarıyla mahallemiz çok güzelleşti. Hepimiz belediyemizin çalışmasından memnunuz. Allah belediye başkanımızdan razı olsun” diye konuştu.
Kilit taşı çalışmasının ardından çocuklarının rahatça oynayabildiğini dile getiren vatandaşlar ise, kendilerinin de tereddütsüz bir şekilde yürüdüklerini ifade ettiler.
Haberler
DÜLÜK’TE MUHTEŞEM TANITIM
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
500 YATAKLI BEYLERBEYİ DEVLET HASTANESİ’NDE İLK KAZMA 2026’DA VURULACAK
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI
BAŞKAN YILMAZ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI ÖĞRENCİLERLE KARŞILADI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 2025-2026 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI
BAŞKAN YILMAZ’DAN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ GÜL VE BAŞKAN ŞAHİN’DEN YILMAZ’A ZİYARET